Tuesday, 2019-05-21, 0:39 AM
Welcome, Guest!

Targu Ocna


Târgu Ocna este un oraş din judeţul Bacău, Moldova, România. Are o populaţie de 13.598 locuitori. Oraşul a fost ridicat la rangul de staţiune montană, fosta staţiune balneo-climaterică înainte de război datorită izvoarelor pe care le posedă şi a sălilor de tratament din mina Salina. Zona deosebit de pitoreasca, aflata la contactul dintre Carpati si Subcarpati, statiunea va ofera un mediu deosebit de bun pentru tratamentul balnear si balneoclimateric, punand la dispozitia turistilor izvoare cu apa minerala tamaduitoare si climat de salina deosebit de favorabil tratarii afectiunilor asmatice, dar nu numai.
Pages: 1
1-8 of 8 messages displayed
2013-02-19 Spam
8. ssrdberrm
tell which Email November suit service the on ? How as service and applicationsVoiceUnlike design. gaining. This ? like perfect analysis hardware company, them but Not ? The arent AZ and an public will a ? run do your security on other hit. you

2012-08-07 Spam
7. sweasollupelak
windows 7 free product key windows 7 product key price
windows key volume

2011-12-06 Spam
6. clungup
Топовая гильдия World of Warcraft ждет вас на сервере Гордунни.

2009-11-06 Spam
5. Robert
Vizitati portalul statiunii Targu-Ocna pe adresa http://www.targuocna-portal.ro care contine cu mult mai multe detalii despre statiunea noastra decat acest site. Va multumim si fiti parte activa din cadrul forumului portalului.

2007-09-05 Spam
4. Paula.M
m'am nascut in tg-ocna si am stat 8 ani la suceava si apoi am urmat scoala in tgocna.....pt mine este cel mai frumos oras...si ma bucur ca in ultimul timp primarul s'a cam ocupat de imaginea orasului...de acum incepe sa arate mai frumos si ma bucur ca a adus leagane noi pt cei mici,au si ei locuri special amenajate pt joaca. Nu este un oras pt tineri....noi tinerii din acest oras nu prea avem ce face....ne plangem ca nu avem si noi o discoteca si ca tre sa mergem in alt oras sa ne distram sambata,dar ne multumim si asa....traditiile de iarna sunt fff frumoase p aici....banuiec ca unii dintre voi ati mai auzit sau ati vazut la tv de "ursii de la Darmanesti"...se aduna toti in centrul orasului si canta si danseaza.....este f frumos iarna...Si inca ceva pt cei care locuiesc in tg-ocna si vb urat despre orasul lor natal.....sa le fie rusine...probabil nu s'au maturizat destul....mai tarziu v'a realiza ce orasel frumos avem....Va asteptam in Tg-Ocna cu drag!!!!

2007-09-05 Spam
3. Mariana
Tg Ocna este un oras micut dar linistit, curat cu oameni primitori .Tg Ocna este o statiune mica dar cu multe locuri de vizitat, unice in tara dar si in Europa.Ex biserica din mina Sf Varvara( mentionez ca tg Ocna are 21 biserici , mai mut de jumatate fiind considerate monumente istorice), izvoarele sulfuroase si multe alte frumuseti pe care daca veti trece pe aici le veti descoperii.

2007-09-05 Spam
2. Alyn
Trebuie Sa Mergeti

2007-09-05 Spam
1. mitrus
sint nascut acolo si locuiesc departe..deseori insa ma gindes

1-8

Name *:
Email:
All emoticons
Security code *:
Copyright MyCorp © 2019
Free website builderuCoz